maanantai 24. elokuuta 2009

Omatoimiset ruunat



Syys iski myös ruunalaan. Einari oli päättänyt omatoimisesti päättää laidunkauden. Vedettyään langat alas laitumesta, oli ruuna käpötellyt talliin. Ei muuten mitään mutta talli oli vaan vähän väärä... Sieltä sitten yksi aamuherätyksestä ilahtunut tätiratsastaja oli metsästellyt Einaria aamuviiden aikaan kohtalaisen iloisena.
Tällä tempauksella voitti molemmat ruunat paluun tallin kulmille. Kuri on siis kuin armeijassa, yksi mokaa ja kaikkia rangaistaan. Tosin sen verran saivat löysää että ulkona saavat olla vielä yöt ja yhdessä tarhassa. Toki osasyy tähän lienee kesän aikana Tompan tarhaan ilmestyneessä beach volley-kentässä- Tomppa kun ei nääs osaa pelata beach volleyta.

Keskiviikkona on tulossa setä kengittäjä ja ruunaraukat ei arvaakaan mikä laihdutuskuuri siitä alkaa. Kesän aikana on sen verran löysäilty ettei satula meinaa enää selkään sopia, ensimmäiset kuukaudet varmaan siis luvassa ilman satulaa-maastoiluja. Hiukan jo jännittää etukäteen miten ne perinteiset laukkakisat sujuu ilman satulaa mutta.... Ei murehdita sitä etukäteen, ei nuo ruunatkaan varmaan kovin lujaa/kauas jaksa noiden mahojen kanssa.